NIEUW

Uitgebreide bos- en strandwandelingen waarbij uw hond de hele middag heerlijk kan rennen en spelen.

Nieuw vervoer

Een bus voor veilig transport naar unieke wandellocaties. Er is een keukentje aanwezig voor voldoende eten en drinken tijdens onze lange wandeling. Ook is er een douche aanwezig zodat uw hond weer schoon thuis komt.

Registreer nu!

We starten vanaf 1 oktober met deze wandelingen, dus meldt je snel aan.

We hebben kleine roedels om zo de individuele aandacht te geven aan uw hond die hij/zij verdient

VOL=VOL

Meldt je hier aan

Exclusive dogwalking service in Amsterdam

Voor wie

DharmaDog wandelingen zijn ideaal voor honden die snel nerveus zijn, angstig zijn, reactief zijn of andere gedragsproblemen hebben waardoor ze slecht in grote groepen kunnen lopen. DharmaDog loopt met een intieme roedel waardoor ik meer individuele aandacht heb voor uw hond en kan anticiperen en eventueel redirecten van het gedrag.

Parkwandelingen

Wandeling met een kleine/intieme roedel in bekende omgeving.

Deze wandelingen zijn aan het einde van de ochtend met een intiem groepje honden in parken in de buurt. Ideaal voor socialisatie, honden die niet tegen auto rijden kunnen en als je hond nieuw is in de buurt.

Boswandeling

Wandeling op rustige locaties. Kleine/intieme roedel voor meer individuele aandacht

Deze wandelingen zijn van begin van de middag tot aan het begin van de avond, minimaal 2 uur wandeling. Door de kleine roedel kunnen we op locaties lopen waar andere uitlaatservices niet kunnen komen.

Garanties

Loslopen

Door de kleine roedel kan ik een losloop garantie geven waarbij uw hond de hele wandeling (waar toegestaan) los loopt of dit nu helemaal los is of met een lange lijn, uw hond krijgt zijn vrijheid.

Veiligheid

Als veiligheidsgarantie krijgt uw hond een GPS apparaat, hiermee kunt u live zien waar uw hond is en na afloop de hele wandeling bekijken.

Tijdens het spelen maken we gebruik van goedgekeurd en veilig speelgoed. Denk hierbij aan ballen zonder glaswol (dit zorgt voor slijtage van de tanden)!

 

Extra's

Tijdens de wandeling draag ik een GoPro zodat ik continue leuke actiebeelden heb van uw hond en zijn vriendjes!
DharmaDog maakt gebruik van positieve training en gebruikt hiervoor topkwaliteit trainingsnoepjes, ook ideaal voor honden met een aangepast dieet.