What We Do

Uitlaatservice in Amsterdam en trainingen door heel Nederland

DharmaDog heeft verschillende wandelingen, zo is er altijd een wandeling wat bij uw hond past. Van stadswandelingen tot boswandelingen en van groepswandelingen, tot een intiem en zelfs privé wandelingen.

DharmaDog heeft ook verschillende trainingen. Elke hond heeft verschillende behoeften en om er voor te zorgen dat elke hond de aandacht krijgt die hij nodig heeft. Ook kijkende naar mogelijke angsten, affiniteiten en reactiviteit is er altijd een training die bij uw hond past!

Choose The Care Your Dog Deserves!

Bij DharmaDog wordt de zorg aangepast aan uw hond. Niet de hond aan de zorg. Zo kan DharmaDog de kwaliteit van de zorg aan uw hond waarborgen!

Dog Walking

De hele dag loopt DharmaDog en op elk moment kan uw hond opgehaald en terug gebracht worden. Klik hier om verder te lezen over de mogelijkheden.

Dog Minding

Binnenkort kunt u hier artikelen en filmpjes zien over honden en het gedrag om zo uw hond beter te begrijpen.

Pet Training

DharmaDog biedt verschillende trainingen waarvan het merendeel prive. Tijdens groepslessen gebeurd het vaak dat niet iedereen evenveel aandacht krijgt. Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit de training haalt, zijn ze individueel. Klik hier om verder te lezen over de mogelijkheden.

Pricing Plans

Wish to Take a Trial?

Boek nu een kennismaking en schrijf uw hond geheel vrijblijvend online in.

In de online inschrijving kunt alle praktische zaken over uw hond vertellen. Zoals leeftijd, hoe lang u hem heeft, allergieën en welke commando’s hij/zij kent.
Daarna kunt u een afspraak maken voor een kennismaking waar u meer kunt vertellen over hoe uw hond(en) is/zijn.

Om uw hond mee te kunnen laten lopen, zijn er een aantal voorwaarden. Het is belangrijk dat je hond is ingeënt of dat u een titertest kunt aantonen. U hoeft zich niet druk te maken over een WA verzekering. Bij DharmaDog is uw hond verzekerd bij ongelukken.

Mocht alles naar uw wensen zijn en wilt u gebruik maken van DharmaDog, krijgt u de gezamelijk ondertekende overeenkomst en zonodig een sleutelcontract. Vervolgens kunt u de eerste afspraak inplannen en eventueel de overdracht van de sleutels.

Een Impressie

Special Dogs Of Amsterdam

Our SO DAM LOCAL team met Tessa from Dharma Dog and got to know why her dog walking service is a little different. And of course, we also joined Tessa and the dogs for a walk around Vondel Park. This feature was first broadcast on Amsterdam’s Salto 2 TV channel on 1.12.16 as part of SO DAM LOCAL tv show, produced by Broadcast Amsterdam.

LINKS:
http://www.dharmadog.nl
https://broadcastamsterdam.wordpress…. © Broadcast Amsterdam 2016

FAQs

Hoeveel honden worden er tegelijk uitgelaten?

DharmaDog loopt met vier honden per persoon om zo elke hond de aandacht te geven die het nodig heeft. Om met elke hond te kunnen spelen en gemoedsrust te waarborgen de gehele wandeling. Mochten er meer honden meekomen, zal er een ervaren uitlater, en goedgekeurd door DharmaDog, meelopen om zo de aandacht en zorg er niet te onder te laten lijden.

Kan mijn hond op een specieke tijd worden uitgelaten?

Ja, het is altijd mogelijk om een wandeling op een specieke tijd te boeken. Dit is mogelijk met een solo wandeling.
Daarnaast biedt DharmaDog twee verschillende soorten wandelingen aan. Een Park Walk in de ochtend van 10 uur tot 12 uur en in de namiddag van 4 uur tot 6 uur. En een Pack Adventure van 12 uur tot 4 uur. Binnen deze uren kunt altijd uw wensen aangeven.

Mijn hond is bang voor andere honden, kan hij/zij nog steeds mee met de uitlaat?

Jazeker! De facaliteiten van DharmaDog bieden de mogelijkheid om uw hond bijvoorbeeld apart te houden tijdens de fiets- of autorit. Door de kleine groepen van maximaal vier honden per persoon, is het geen probleem om uw angstige hond met de groep mee te laten lopen zonder dat uw hond bang zal worden. Het is zelfs al meerdere keren gebleken dat het vaak helpt tegen de angst en dat uw hond veel socialer kan worden door het meelopen met DharmaDog!

Moet ik thuis zijn als mijn hond wordt opgehaald of thuis gebracht?

Nee, dit hoeft niet. DharmaDog biedt een sleutelcontract waarbij u een kopie van uw sleutel overhandigd. Zo kan u hond worden opgehaald en thuis gebracht worden, ook als u niet thuis bent.