DharmaDog

Uitlaatservice

Een exclusieve uitlaatservice met vele voordelen

Voor wie

DharmaDog is gespecialiseerd in honden uit het buitenland en/of met trauma.

Zorg en aandacht voor uw hond

Wandelgebieden

DharmaDog laat honden uit door heel Amsterdam met uitzondering van Noord en Zuid-Oost.

Beperkte plekken beschikbaar in verschillende stadsdelen, voor actuele informatie kunt u contact opnemen

 

Kwaliteit

Bij DharmaDog staan we voor kwaliteit. Een pack bestaat uit niet meer dan 4 honden.

Er is een vaste en stabiele kern zodat elke nieuwe hond altijd in een gebalanceerde, maar toch afwisselende groep loopt.

So how does it work?

De wandeling

Als u zich online heeft ingeschreven, kom ik graag bij u langs om kennis te maken. Ik hoor graag alles over uw hond.
Vervolgens komt uw hond een dagje meelopen om met de vaste groep kennis te maken. Een pack bestaat uit maximaal 4 honden.

Als alles naar wens is voor iedereen kunnen we het sleutelcontract en de wandelovereenkomst teken. Zodra de sleutels zijn overgedragen, maakt uw hond deel uit van de DharmaDog pack.

Met al uw informatie en de kennismaking kan ik de honden uitkiezen die het beste bij uw hond passen zodat we een pack hebben waar iedereen het beste in elkaar naar boven haalt. Tijdens de wandeling draagt uw hond een GPS systeem en aan het einde van elke wandeling krijgt u het kaartje van de wandeling in uw email, samen met een klein verslag en wat foto's en/of filmpjes

Tarieven

Iedereen heeft een uitlaatservice nodig voor verschillende redenen. Daarom hebben we zoveel mogelijk betalingsmogelijkheden om voor iedereen toegankelijk te zijn.

Ga je vaker en regelmatig gebruik maken van de uitlaatservice? Dan hebben we ook abonnementen per week en maand. Hierbij kan je voor een vaste prijs gebruik maken van de uitlaatservice en ben je altijd verzekerd van een plek. Met een flexibel abonnement is er alleen plek naar beschikbaarheid.

Elke woensdag gaan we de hele dag met een busje naar het strand of het bos. Via de email kunt u zich opgeven.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Groen vervoer

DharmaDog maakt gebruik van het rasechte Amsterdamse vervoermiddel, de fiets! Voor de bos- en strandwandelingen maken we gebruik van de auto.

Een robuuste fiets met 6 versnellingen haalt alle honden op en brengt ze naar de uitlaatgebieden.
Op de fiets zit een krat voor de allerkleinste, de middelgrote honden (of meerdere kleintjes) gaan achter in de hondenbuggy. De grote honden lopen naast de fiets. DharmaDog laat honden NOOIT naast de fiets rennen vanwege gezondheidsredenen.

Niet elke hond is gewend om in, achter of naast een fiets te zitten of lopen. Indien gewenst kan dit worden aangeleerd, anders zal uw hond als laatste worden opgehaald om dan met de rest van de pack in het park in uw buurt te gaan wandelen.

Elke woensdag gaan we de hele dag naar het strand of bos.

Our webshop is still under construction! Sign up for our newsletter and be the first to be notified Dismiss